Städ

Vi städar åt företag, kommuner, landsting, butiker, hotell mm. Vi åtar oss även städning i privata villor och lägenheter. Med andra ord städar vi där det behövs. Vi garanterar ett väl utfört arbete av van och kunnig personal.

Höghöjdsstädning – Vi är utbildade i liftteknik, fallskydd och säkerhet. Anlita oss för professionell höghöjdsstädning av sport- och multihallar, höglagerlokaler, skolor, bibliotek, industrilokaler och andra lokaler som har högt i tak.

Kontorsstädning – Vi tar hand om städning på kontor så att kunden alltid sitter i rena och fräscha lokaler. Det vanliga är en daglig städning med tömning av papperskorgar, moppning av golv, dammsugning, tvätt av golv samt toalettrengöring. Vi kommer givetvis överens med kunden om hur ofta städningen ska ske.

Trappstädning – Många fastigheter har trapphus. Dessa blir ofta fort nedsmutsade och kräver ganska ofta regelbunden städning. Många av våra kunder har trappstädning oftare än vad de har kontorsstädning på grund av att det blir smutsigt fortare i trapphus än på kontor. Trappstädning innebär att man håller trapphuset rent genom att moppa och tvätta trappstegen, tvätta entrédörrar, fläcka av väggar och byta entrématta med jämna mellanrum.

Byggstädning – När ett bygge är klart ska det byggstädas vilket ofta är ett stort projekt. Allt byggdamm som har satt sig över allt ska avlägsnas. Golven ska behandlas med vax och fönstren putsas. Vi åtar oss total slutstädning av byggen och utför det med stor snabbhet och mycket hög kvalité.

Storstädningar – Med jämna mellanrum behövs det en rejäl storstädning. Detta innebär att man rengör allt. Till exempel tvättar man tak, väggar och golv. Man torkar fönsterkarmar, tvättar badrum, gör rent kök in och utvändigt och städar bakom skåp på hyllor där man normalt inte städar. Vi är proffs på storstädningar och utför dessa med mycket hög kvalité.

 

Flyttstädningar – När man flyttar från en bostad eller lokal ska den oftast flyttstädas. Det innebär att allt ska rengöras. Exempelvis torkas köksskåpen både in och utvändigt, spisen görs ren både in och utvändigt, spisfläkten avfettas, kyl och frys görs rena in och utvändigt, diskbänk torkas, kakel skuras, garderober torkas både in och utvändigt, fönster putsas, fönstersnickerier torkas, socklar och dörrfoder rengöres, alla golv dammsugs och våttorkas, heltäckningsmattor schamponeras, bad och toalettrum heltvättas etc. Vi är experter på flyttstädningar och utför dessa med stor snabbhet och mycket hög kvalité.

Golvvård – Att vårda sina golv är nödvändigt för att inte golvmaterialet ska bli utslitet för fort. Man skyddar golven mot slitage genom att behandla dessa med olika slags medel beroende på golvtyp. Det vanligaste är att vi behandlar golven med någon typ av vax som skyddar golven under lång tid och ger en lättstädad yta.